18.12.09

top 20 δισκων της δεκαετιας / # 03



#03 Όλη η αληθεια για τα παιδια του 78 Κορε.Υδρο. (2009)

Για το χιουμορ, για την αγαπη, για το παθος, για την τρελα, για την υγιη αδιαφορια, για την δημιουργια. Για την στιγμη της ζωης μου που πιασαν ολα να φαινονται πως σιγα σιγα κουμπωνουν. Γιατι θα τον ακουω σε χ χρονια και θα κλαιω, ειτε κουμπωσαν ολα, ειτε οχι.

H ψηφοφορια για τους καλυτερους δισκους της χρονιας και της δεκαετίας διοργανωνεται απ τον gone for sure και για οσους ενδιαφερονται να βλεπουν την συνολικη πορεια της ψηφοφοριας απ τα 84 ατομα που συμμετεχουν, ο Ikrory21 τα μαζευει κάθε μερα εδώ

2 comments:

Kathleen said...

Π+Μ = Κ-Μ
το ομορφότερο κομμάτι τους. Επίσης τι κρίμα που αυτός ο δίσκος και αυτή η τεράστια μπάντα (ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική σκηνή μαζί με τον Βούλγαρη) είναι μόνο για τους λίγους.

pan pan said...

ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΘΛΗΝ;;;

Παντως αγαπημενο κομματι απ τον δισκο αλλαζω συνεχεια... Ετσι κι αλλιως παντα τον ακουω ολοκληρο.. Τωρα για αγαπημενο εχω το "εκει που αγαπηθηκαν".

Τον αλλον τον ανακαλυψα σκετο πολυ αργα, και θα ηταν τρελη γιδιλα απο μερους μου να τον βαλω στα αγαπημενα της δεκαετιας μου. Αν με ρωτησεις σε μερικα χρονια για αυτη τη δεκαετια, σιγουρα θα ειναι ψηλα. Ωχ ποσο ποναω!