23.10.09

ουζο


Εννοει "ΜΙΝΙ", και οι χιπηδες που λενε "ουγκ πλωμαρι" καλα θα κανουν να σιωπησουν και να αφησουν να μιλησει καποιος που ξερει. Όχι οτι εχω κάνει και καμια διατριβή δηλαδη, άλλα όταν κάθε καλοκαίρι είμαι στη Μυτιλήνη και μάλιστα ένα απο αυτά δούλεψα κανά μήνα στην προέκταση του εργοστασίου της ΕΠΟΜ, με τον υδραυλικό θείο μου (ως καλιτεχνικη φύση έβαφα και έτριβα τους σωλήνες) , έχω δικαίωμα σε πιο ισχυρή άποψη απ' τον μέσο τζιβάτο . Χώρια που εγώ πήρα το πτυχίο αρχιτεκτονικής μου χωρίς να το κάνω θέμα, ενώ εκείνος ακόμη φωτογραφίζει καρτοτηλέφωνα και φτιάχνει βιντεάκια με τη διαδρομή ενός κέρματος σε υπονόμους με ΑΙDS, για εργασίες σε μαθήματα που άμα είσαι ελάχιστα σοβαρός μπορείς να κάνεις κάτι πανέμορφο χωρίς να χρειαστεί να γίνεις ο περίγελως των υπόλοιπων πολυτεχνιτών.
Αλλά έτσι είναι, ενώ πάντα κάπου υπάρχει μια όμορφη λίμνη που μπορείς να κολυμπήσεις παρέα με πέστροφες, πάντα θα υπάρχει και κόσμος που θα λέει "α ας κάτσουμε οκλαδόν πάνω σ' αυτον τον νερόλακκο, σα να μη δίνουμε μια, ασε που ειναι και δροσιστικο". "Ουγκ πλωμαρι".

To καρεδακι ειναι από ένα δισέλιδο γιοφυρι της Αρτας (αυριο τελειώνω με το χρώμα του και το στέλνω στο "9" ).

9 comments:

Rea said...

πφ ουζο μυτιλινης ναι κ καλα
γω σαν γνησιο τεκνο της χιου στηριζω τα δικα μας προιοντα :ρ

pan pan said...

αγαπητη ρεα, 6 λέξεις: η χιος ειναι το νιου τζερσεη.

πανάρας said...

prosekse ti les gia to niou tzersi e.

pan pan said...

new jersey sucks. there..

Rea said...

πφ, σε αγνοω
η χιος ειναι μια χαρα μερος!
(καλα δε το πολυπιστευω αλλα νιωθω την αναγκη να την υπερασπιστω λογω καταγωγης κλπ κλπ :ρ)

sophiak. said...

σταματα την γκρινια ρε στραβοξυλο!

:p

υγ. αυτον τον παραλληλισμο μεταξυ χιου κ νιου τζερσευ δεν ξερω αν τον εκανες λογω του εκει αποδημου ελληνισμου, αλλα αν ναι τοτε ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΘΟ.

pan pan said...

εσυ να πας στην καρπαθο

sophiak. said...

πηγα. ενα-μηδεν.
:D

pan pan said...

aytos 1-1