14.5.10

ΣτρΜχ




Τελικα τα πραματα δεν πηγαν οπως τα υπολογιζα κι ετσι για τους επομενους 7,5 μηνες θα ειμαι στο στρατο. Ελπιζω συντομα να βρω τους ρυθμους μου και να μπορω να συνεχισω τη δουλεια απο ενα σημειο και μετα γιατι στον εναμιση μηνα που περασα συνολικα φετος και περσυ στο κεντρο δε τραβηξα γραμμη. Στη μοναδα λεει θα ειναι αλλιως. Θα δουμε.

Καλά να περνατε εσεις εξω, ωρες ωρες σκεφτομαι πως χρειαζεστε περισσοτερο κουραγιο απο μας που τη βγαζουμε στον μικροκοσμο του ΕΣ.

YΓ: περυσι μου κατσε πανω στην αδεια ορκομωσιας να δω τους mogwai, φετος πανω στην αδεια μεταθεσεως θα δω Κορε Υδρο και Εlectric Litany. Τουλαχιστον απο τυχη παω καλα.

12 comments:

Misirlou Oubliez said...

Η τεχνη μειωνει τη θητεια. Δυναμη ρε.

μελ said...

διάβαζε βιβλία, τρώγε όσο λιγότερο μπορείς, χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο χωρίς να σε βλέπουν, βρες ένα λόγο ύπαρξης και όταν πέφτεις για ύπνο σκέψου μόνο αυτόν, βάλε το 404 σε μία τσάντα και όταν πας στην μονάδα βρες μία ήσυχη γωνία. προσπάθησε να μην τους βλέπεις όλους καθυστερημένους (δύσκολο), και αν μπορείς ψάξε για εκείνη την ισορροπία μέσα στο μυαλό σου έτσι ώστε να σκέφτεσαι "είμαι εδώ, δεν κάνω τίποτα και μπορώ απενοχοποιημένα να γκρινιάζω και να μιζεριάζω, αλλά δεν θα το κάνω, για το καλό του εαυτού μου"

και 7.5 μήνες δεν είναι τίποτα παν. μηδεν, δεν θα πάρεις χαμπάρι. χαμπάρι. καλό κουράγιο.

Stratos Bacalis said...

Καλό κουράγιο, θα περάσει γρήγορα! Ο μελ καλά τα λέει! Και αν μπορείς να βρεις κάτι να κάνεις (εγώ σχεδίαζα χάρτες και έγραφα κατεβατά στον υπολογιστή) να περνάν οι μέρες, ακόμα καλύτερα.

pan pan said...

@misirlouz: γυναικα μη μιλας για πολεμο, δε ξερεις

@μελ: ναι ρε κουλ, για την ωρα ολα οσα λες τα χω κανει, δε τρεχει τιποτα, το sp θα πω να μου το στειλουν οταν κοψω λιγο τη φαση εκει μεσα, αλλα δε φανταζεσαι πως περιμενω την ωρα που θα κατσω ειτε στο βουνο ειτε στη θαλασσα, με μπαταριες στο μωρο και ακουστικα στ' αυτια να φτιαξω τιποτα. Για την ωρα ομως μονο μπλοκ και μαρκαδορακια.

@stratos: κατι εχω ακουσει για θεσεις αρχιτεκτονων φανταρων σε "εργα", θα το ψαξω μπας και κανω τιποτα δημιουργοτερο του θαλαμοφυλακα μονο (ι4 ρε).

σας ευχαριστω ολους σας!

xara said...

αουτσ!καλο κουραγιο ρε συ!κ καλη λευτερια!:Ρ

xara said...
This comment has been removed by the author.
xara said...

ΥΓ:... αγαπαω ολα τα diaries. ευτυχως εβαλεσ εδω γιατι εχω παθει στερητικο συνδρομο τα σαββατα!

καληνυχτεν!

Nefeli said...

βρε τον ερμο τον παν παν θα παω στο περαμα να βρω τον bd foxmoor να ρθει να σου λεει 'νυ-χτω-σεα-πο-ψε-νω-ρις'
τι ωραιο αυτο με τα ομορφα χρωματα στο ποστ
αντε καλες μερες

pan pan said...

nefeli thriskia thyra 13

pan pan said...

xara thriskia thyra 13

Kostis Tzortzakakis said...

Kalh thiteia Panagiwth!
Ki egw den einai oute mhnas pou teleiwsa ki akoma fantasou, ksypnaw xaramata apo synitheia...

De bariesai...
O kairos pernaei POLY grhgora. Sou euxomai na breis toulaxiston aksiologes parees kai na peraseis kala. Tha deis, oi teleutaioi mhnes tha einai poly kalyteroi:)

pan pan said...

exw parei thn kori ths foinikias na diavasw re!!
(to allo vivlio poy pira einai to treno me tis fraoyles toy ksanthoyli gia na katalaveis alla ta krataw gia ta dyskola gia thn wra einai poly kala)