13.4.10

Common Comics #5 : Purr


Το 6ο προσωπικό μου κομικς αλμπουμ και 5ο της σειρας Common Comics κανει ντεμπουτο στο Comicdom Con Athens 2010, και δε θα μπορουσα να ειμαι πιο χαρουμενος. Κλασσικα, απ'την Giganto, 48 σελιδες 24χ17 cm, δίχρωμο εξωφυλλο και μονόχρωμο εσωτερικό, με καφε μελάνι σε χαρτι σαμουα.

Οταν ειμαι στη διαδικασια δημιουργιας ενος τευχους του Common ειναι η φαση που δε με νοιαζει τιποτα αλλο, που μπορω να ειμαι βιδωμενος στο σχεδιαστηριο ολη μερα και να μην καταλαβαινω ωρες, απλα να σχεδιαζω διαρκως γι' αυτο το που θεωρω την καλυτερη δουλεια μου την δεδομενη στιγμη.

Στο Common Comics #5 : Purr κλεινει η ιστορια που ξεκινησε στο Common Comics #3: Gong. Για δελτιο τυπου και δειγματα σελιδων μπορειτε να πατε στο σχετικο τμημα του καινουριου site της Giganto. Περισσοτερα δειγματα σελιδων υπάρχουν στο σχετικο τμημα του site μου, ενω μπορειτε να κατεβασετε το soundtrack απο εδώ.

Αυριο μεθαυριο θα εχω κανα δυο extras που θα μπορειτε να βρειτε απο μενα στον παγκο της Giganto. Για extras των αλλων καινουριων κυκλοφοριων της Giganto απο Tasmar και ΗΕΗΕ! team μπορειτε να επισκεφθειτε το blog της Giganto που εχει παρει φωτια αυτες τις μερες.

4 comments:

TOMEK said...

Μόλις άκουσα το Soundtrack του Purr και μου έφτιαξε την βραδιά...
Cool!!!
Θα το ξανακούσω διαβάζοντας και το #5, ήδη υποψιάζομαι ότι εκεί θα δέσει η μπεσαμέλ...

pan pan said...

αμα δε δεσει τοτε τη βαψαμε.
ευχαριστω θωμακο, τα λεμε μεθαυριο!

Voula said...

mprabo gia to pempto biblio. To diabasa xtes, ollo kai kalitero ginontai ta commoncomics.
Episisi m'arese poli tis tesseris selides me ta polla ta mikra kare. einai poli kalla doulemena.
kali sunexia

Cathy Ki said...

'ελα ρε φίλε..!στο κατσικοχωρι που λεγεται χανια θα μου παρει παλι απειρους μηνες να το βρω..!πφ