2.12.09

top 20 δισκων της δεκαετιας / #19



#19 Fog dance, my moth kingdom Worrytrain (2007)

Πρεπει να ειναι απ τα τελευταια πραματα που προλαβα να κατεβασω απ το oink (man tear) .
Eψαχνα ανεμελα στο tag "post rock" και επεσα πανω σ' αυτο δισκο. Εβαλα εξισου ανεμελα να ακουσω, περιμενοντας αλλη μια χρυση μετριοτητα τυπου Gasgiants, We are from Texas κλπ αλλα απ το πρωτο δευτερολεπτο σκαλωσα. Το βαρος των ατελειωτων Τera αχρηστης μουσικης στο σκληρό μου, μου υπεδειξαν να μην ενθουσιαζομαι και οτι ισως ειναι απ αυτες τις μπαντες που εχουν ενα ωραιο κομματι σε ολοκληρο δισκο *coughwalkmencough* ...
Τελικα καμια σχεση. Εδω μιλαμε για ενα πανικο απο πιανα, τσελα, μαντολινα και αγνο ανοθευτο λευκο θορυβο, που το ακους και κατεβαινουν οι λυκοι μες στο δωματιο σου. Ακουγωντας αυτο το δισκο εφτιαξα το πρωτο "παλιο" κομικς μου που γουσταρω μεχρι σημερα, κι ολα δενουν καπου εκει για μενα.
Οι Worrytrain ειναι ο Joshua Neil Geissler που ηχογραφει μονος του υπο αυτη την ονοματαρα, και το Fog dance, my moth kingdom ειναι ο τεταρτος δισκος του.

H ψηφοφορια για τους καλυτερους δισκους της χρονιας και της δεκαετίας διοργανωνεται απ τον gone for sure και για οσους ενδιαφερονται να βλεπουν την συνολικη πορεια της ψηφοφοριας απ τα 84 ατομα που συμμετεχουν, ο Ikrory21 τα μαζευει κάθε μερα εδώ .

No comments: