11.11.09

etc


Το λαηβ στην Κατερινη απ το δευτερο κομματι ηταν ψιλοεφιαλτικο γιατι δε μπορεσα ουτε δευτερολεπτο να απολαυσω το αγχος του "αραγε τους αρεσει αυτο που ακουνε;" γιατι ειχε αντικατασταθει απ το ερωτημα "αραγε ακουνε;" .
Εμεις πανω στη σκηνη παντως δεν ακουγαμε, δηλαδη ακουγαμε οτι ακουγε ο κοσμος απο κατω γιατι τα μονιτορ για καποιο λογο ηταν κλειστα κι ο ηχοληπτης ειχε παει βολτα. Σε καποια φαση έβλεπα το φωτακι του σαμπλερ για να παιζω με το τεμπο γιατι απλα δεν ακουγα. Ακουγεται μαγικο και ειναι οντως. Η Νεφελη μαλλον εχει βιονικο αυτι γιατι δηλωσε μετα "ναι ακουγα", αλλα το κανε απλα για να με κανει να νιωσω ασχημα.
Βεβαια υπηρξε πολυς καλοπροαιρετος κοσμος απο κατω, μάλιστα μια κοπελα μου εδωσε συγχαρητηρια κι εγω μεσα στον εκνευρισμο και την ντροπη μου απαντησα (σαν τον μεγαλυτερο douchebag του γαλαξια) : "γιατι;" . Το υφος της ηταν όλη η δικαιοσυνη του κοσμου κι εγω ενιωσα οσο γελοιος επρεπε.
Βεβαια μετά οταν ανέβηκαν οι Accra Minoa στη σκηνη τα πραγματα ομορφυναν επικινδυνα. Παιξαν και δυο ολοκαινουρια κομματια, παιξαν κι ενα απ το 2004 με εντελως καινουρια προσεγγιση, παιξαν και τα 3 που υπαρχουν στο myspace τους και γενικα παιξαν μονο ομορφα πραγματα για καμια 70αρια λεπτα, και νιωθω πως ηταν το καλυτερο λαηβ τους, απ τα δεκα που ημουν παρων. Ο Γιαννης εκτος απο μπασο επαιξε και λιγο πιανο για πρωτη φορα σε λαηβ, ο Γιωργος αποκταει όλο και καλυτερο ελεγχο στα delay του και ο αλλος Γιωργος κλασσικα τα σπαγε στα ντραμς. Ο δε Βασιλης με τα πληκτα και το ταμπουρο και το kaoss pad του (ενα setup που τον καθιστα οσο multiinstrumentalist με κανουν εμενα τα διαφορα οργανακια και σκατουλακια που κουβαλαω μαζι μου) το ζουσε λες και εμπαινε φανταρος σε δυο μερες. Σκατα, οντως εμπαινε. Καλα ξεμπερδεματα για να το ξανακανουμε το συντομοτερο δυνατο!




3 comments:

Stratos Bacalis said...

Δεν ήρθαμε γιατί δε βρήκαμε μέσο αφενός, αφετέρου το έτερον ήμισυ υπέφερε από οδυνηρότατη ωτίτιδα... σόρρυ και ελπίζω την επόμενη φορά!

xara said...

;DDDD

pan pan said...

strato h despoinis poy ekane comment katw apo sena ksekinise ap thn idia polh me sena me treno, hrthe sto live, meta ekane voltes sthn katerini, meta hpie tis mpyres ths kai stis 4:30 efyge me to prwto. To oti paizei ilikiako double score metaksy den exei kamia shmasia. hoho
plaka kanw, elpizw na perase h wtitida!