30.11.09

ομορφη που ειναι η ζωη ωρες ωρες

To live το Σαββατο στη Θεσσαλονικη ηταν μαγικο. Όλο το διημερο σε Κατερινη-Θεσσαλονικη ηταν μαγικο ουσιαστικα, κι αυτο γιατι ενω εδω στην Αθηνα εχουμε πεσει σε μια λακουβα με ενα τσουβαλι ανουσιους ανθρωπους να μας σκοτιζουν, οι φιλοι μου στην Κατερινη καταφερνουν να ειναι ευτυχισμενοι σε μια κατα τ αλλα καγκουρουπολη, γιατι εχουν φτιαξει μια κατασταση που αγαπανε, αγαπανε ο ενας τον αλλο και δε μπορει και οποιος ερθει σε επαφη παρα να εισπραξη αυτη την αγαπη με την οποια γινονται ολα.

Οπως και να χει ειναι πανεμορφες κατα καιρους τετοιες ενεσεις, το να βλεπεις φιλους που εχεις καιρο να δεις, να λες βλακειες, να λες σοβαρα πραγματα, να πηγαινεις μια βολτα με το αυτοκινητο και μερικες με τα ποδια, να παιζεις live μπροστα σε 800 ανθρωπους, οι οποιοι αν και δεν ηρθαν για σενα σε σεβονται γι αυτο που κανεις και σε ακουνε.. τι να λεμε,γενικα ηταν πανεμορφα, ζητω οι accra minoa! Τελος

3 comments:

Stratos Bacalis said...

Την επόμενη φορά που θα είναι να ανέβετε θα βγάζεις προειδοποιητικό μια βδομάδα πριν γιατί τελικά εσείς φταίτε που αρρωσταίνω! Σύμπτωση?

Χαίρομαι που ήταν τόσο μαγικά και ελπίζω να καταφέρω να μην είμαι άρρωστος όταν μας ξανάρθετε.

pan pan said...

θα βγαζω μια βδομαδα πριν προειδοποιητικο κι εσυ τι θα κανεις? θα μπαινεις σε πλαστικη αποστειρωμενη φουσκα? χαχαχ

περαστικα!

Stratos Bacalis said...

Θα χαπακώνομαι και θα έρχομαι στα ίσια μου!