28.7.09

it s been a long time



Mετά από ένα χρόνο ακριβως ξαναπιάνω να σχεδιάζω common comics! Aισίως το #5, που θα κλεινει και την τριλογια που ξεκίνησε στο #3.
Για την ακριβεια είχα αρχίσει να το σχεδιάζω τον Ιανουάριο αλλά η σκατένια διάθεση μου τότε (εμπαινα φανταρος=η ριζα του κακου για ενα σωρο αλλες μαλακιες που εκανα τοτε), είχε ξεπεράσει τα όρια του "εχω έμπνευση" και είχε πιάσει τον πάτο του "τίποτα δεν γίνεται σωστα".. Ετσι το παράτησα (ευτυχως) και λιγες μέρες μετά εγραψα και σχεδίασα το "Τώρα πια, ξυπνάω με τον ήλιο" , μια πάρα πολύ επίπονη διαδικασία που με αντάμειψε με ένα λυτρωτικό (για μένα) αποτέλεσμα.
Μάλιστα, όπως είχε τότε η κατάσταση, το πλάνο έλεγε πως το CC#5 θα ήταν 32 σελίδες, ενώ όλα τα προηγούμενα τεύχη ήταν 48.
Τώρα που το κεφάλι μου λειτουργεί ξανά και πάλι, είδα πως σε 32 σελίδες δεν ήταν η ιστορία όπως ήθελα, αλλά κάτι σαν εκτεταμένο trailer. Όπως και να χει, το CC#5 θα είναι 48 σελίδες, των οποίων πριν λίγο τελείωσα ένα χοντρικο στήσιμο.
Παραδοσιακά (πφφφχαχα) θα ποστάρω την πρώτη σελίδα όταν είναι έτοιμη, και μετά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα ποστάρω διάφορα πραγματάκια που δεν θα αποτελούν spoilers.

Το παραπάνω καρε είναι μέρος απ' τις 7 σελίδες που είχα σχεδιάσει το Γενάρη. Ξεδιάντροπος...

Eπίσης νομιζω πως ο δίσκος μου είναι έτοιμος πια.

4 comments:

Stratos Bacalis said...

Καταπληκτικό το νέο περί του CC5 αλλά αυτό περί του δίσκου είναι το καλύτερο! Ανυπομονώ! Θα γίνω πάλι ο σπαστικός που δείχνει το σιντί με καμάρι στους φίλους και λέει με ηλίθιο χαμόγελο: "τον ξέρω αυτόν"! :-P

pan pan said...

"ton kserw ayton poy xei kanei ayto to gamato diskaki"

xmm

AndreasD said...

Καλά νέα Παναγώτη! Να δούμε τι θα παίξει τελικά. Βρίσκω σωστή την απόφαση για τις περισσότερες σελίδες.

Θα είναι στην Gigantο; Πότε να το περιμένουμε τυπωμένο;

pan pan said...

sthn giganto tha einai, twra to pote akrivws de mporoyme na to kseroyme akomh!
an ola pane kala kapoy mesa sto fthinopwro pantws.