24.5.09

OPA 2


Σήμερα, Κυριακη 24 Μαϊου, στις 10:30 το βράδυ, στην ταράτσα του Βios, o Τασος Παπαϊωαννου, ο Μιχαλης Διαλυνας, κάποιος που πηρε την θεση καποιου αλλου τελευταια στιγμη, κι εγω θα βρεθουμε εκει και θα συμμετασχουμε σε κατι που λεγεται "οverhead battles" και επι της ουσιας θα ειναι ενα "sketching battle" .
Θα σχεδιαζουμε δηλαδη σε διαφανειες που θα προβαλονται στον τοίχο. Αν εχει συννεφια εγω θα ζωγραφισω το σημα του μπατμαν και θα γυρισω τον προτζεκτορα στον ουρανο, ποτε δε ξερεις τι γινεται. Αν εχει και πολλους κιουρεητορζ στο χωρο τοσο το καλυτερο, ισως αποδωθει δικαιοσυνη.
Όλο αυτο το σκηνικο απ' οτι εχω καταλαβει γινεται στα πλαισια της Αrt Athina, ισως και να καταλαβα λάθος, ετσι κι αλλιως στο σάιτ του bios λεει οτι θα γινει στο Φαληρο (!) αλλα μη πιστευετε τι λεει το σάιτ του διοργανωτη, η αληθεια -οσο περιεργο και να ακουγεται- βρισκεται σε αυτο το μπλογκ. Εκτος κι αν ειναι κολπο για να μας στειλουν στην ταρατσα του bios και να το γλεντησουν με τιποτα ρεπλικες μας στο Φαληρο. Χμμ..
Αν ειναι στα πλαισια της Art Athina παντως θα ειναι η δευτερη φορα που συμμετεχω σε αυτη τη γιορτη του πολιτισμου και παρ' ολα αυτα ακομη δε μ' αρεσουν οι αγκιναρες ενω συνεχιζω να λατρευω με παθος τους Μοgwai. Iσως να εχω αναπτυξει ανοσια. Ομορφα.
Οπως και να χει, Κυριακη 24 Μαιου, 22:30 στην ταρατσα του BIOS.

3 comments:

mr magenta said...

Νομίζω απλά ότι θα σας στείλουν στο Φάληρο με τον κύριο που διαλαλεί στην είσοδο ότι έχει γλυ(ι)πτική φωνή. Και αν εσύ τώρα ρίξεις και το projector(a) με το σήμα του Batman στον ουράνο (αχ μακάρι να έχει σύννεφα) τρελό γλέντι. Αν μπορέσω θα φορέσω πράσινα lycra και θα έρθω.

Stratos Bacalis said...

Ήσουν και πέρσι Art Athina βρε θηρίο? Είχα καταφέρει να την δω (collateral bonus από Kylie) αλλά δε θυμάμαι να είδα κάτι δικό σου!

pan pan said...

propersi strato, epaiza moysiki se ena sxima toy psyxoyli gia to party poy ginotan sto ypogeio. malakies